20/12/2017, Saat: 15:29
Daha önceleri ekonomik aletlerle başlangıç yapmayı öneren biri olarak geldiğim nokta , geleneksel tıraştan keyif ve verim almak için bir başlangıç bütçesi oluşturup cogunlugumuzun hemfikir olduğu ekipmanları edinmek.
Merkür Progress
Semogue fırça ya da FS Porsuk
Cella, Tabac gibi orta fiyat segmentinde olan ama performans olarak üst kabul edilebilecek bir sabun.
Tabi çeşitli jiletler.
Araştırıp bu foruma gelen kimse Wsc,rimei, yuma ile yetinemez bence.
Ve gördüğüm kadarıyla yeni üyelerimizin çoğu çok daha bilinçli.
Bir progress sever olarak söyleyebilecegim, her DE aletin kendine göre keyfi olsa da Progress efektif kesimi ve iyi ayar skalasıyla birçok aleti ıskartaya çıkarabilir. Yani kısa zamanda rotasyonu ele geçirebilir. En azından bende böyle oldu.
Ahraz üstadın slant fırtınası etkisiyle ben de bir RR German 37 sipariş ettim. Bakalım Progress'i yerinden eder mi ?
Merkür Progress
Semogue fırça ya da FS Porsuk
Cella, Tabac gibi orta fiyat segmentinde olan ama performans olarak üst kabul edilebilecek bir sabun.
Tabi çeşitli jiletler.
Araştırıp bu foruma gelen kimse Wsc,rimei, yuma ile yetinemez bence.
Ve gördüğüm kadarıyla yeni üyelerimizin çoğu çok daha bilinçli.
Bir progress sever olarak söyleyebilecegim, her DE aletin kendine göre keyfi olsa da Progress efektif kesimi ve iyi ayar skalasıyla birçok aleti ıskartaya çıkarabilir. Yani kısa zamanda rotasyonu ele geçirebilir. En azından bende böyle oldu.
Ahraz üstadın slant fırtınası etkisiyle ben de bir RR German 37 sipariş ettim. Bakalım Progress'i yerinden eder mi ?