21/12/2017, Saat: 15:02
(Son Düzenleme: 21/12/2017, Saat: 15:05, Düzenleyen: thewitcher.)
(21/12/2017, Saat: 14:23)kokopelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @thewitcher komşum, hayırlı olsun ürünleriniz. Le Couvent des Minimes kolonya hakkında feminen olduğunu söyleyenler, kokusunun boğucu olduğunu söyleyenler olmuş. Koku bu, görecelidir dedim ama yine de bir sorayim, kalici demissiniz siz de. Vanilya kokusu nasıl, çok abartılı oluyor mu?
SeckinB
Komşum çok teşekkür ederim , Şişeyi ilk açtığımda alkol ile karışık vanilya ve şeker ,ağaç kokusu hissettim.
Dediğiniz gibi ilk koklama da boğucu olmasa da biraz yoğun bir kolonya olduğunu düşündüm. Kolonyayı traş sonrası kullandıktan sonra beni asla rahatsız etmedi. Alkol kokusunu sürdüğümde hissetmedim, tam tersi vanilya ve şekerli , içeriğinde sanırım olmamasına rağmen ağaç kokulu bir his veriyor. Oldukça hoşuma gittiği için 2. şişeyi bir yakınıma hediye için sipariş verdim.
* Koku belirttiğim gibi evet üstünüze siniyor, bütün gün kalıcı bir şekilde, ama öyle ağır bir şekilde rahatsız edercesine sinmiyor. Yoğun kokulardan nefret ederim , asansörde , kapalı alanlarda , ofiste ağır bir koku ile parfüm süren insanları sevmem. Tıkanırım. ( bayram ziyaretine gelen misafire döker gibi değil de , az bir parça damlatıp sürmek daha makul bence. )
Ben kolonyayı kullandıktan sonra matis krem sürdüm yüzüme , belki koku kombinasyonu şans eseri oldukça uyumlu olmuş olabilir ama az önce yukarıya koyduğum fotografı çekmek için şişeyi yerinden aldığımda bile iç abi beni der gibi kokuyordu

Feminen bir koku olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ;

* Bu arada impa ticaret bilgilendirmesi kolonya ve matis krem sanırım artık üretilmeyecek , yeni bir ürün yelpazesi ile gelirler büyük ihtimal.
kolonya içeriği hakkında ;