26/12/2017, Saat: 22:13
(26/12/2017, Saat: 21:35)mbilgin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam öyle de doğal olan bir şey zararsiz olacak diye bir kaide yok, bir şeyin zararli olup olmamasi konusunda bu ülkede bilinen çok yanlış bir algi var, kimyasal kimyasal, herkes bunu ağzına dolamış, kimya doğanın ta kendisinde olan bir bilim, dogada karşılığı olan bileşenlerin bir araya getirilmesiyle yapılıyor kozmetik ürünler. Cilt şapı doğal ve saf diye zararsiz olacağı anlamina da gelmiyor bu, uranyum da doğada bulunuyor ve inanir misiniz görünüşü şap taşına benziyor ama elinize dahi alamazsınız o derece zararli. Bunun bilimsel bir kanıtı sunulmuş mu diye araştırabiliriz, lakin konunun en başında içinde ağır metallerden ötürü zararlı olduğunu söylemiş arkadaş.zararlı olduğu Iddiasinda haklı olabilir. O yüzden
Doğal olanın zararsız olmayacağından bahsetmedim. TV' de prof. yada uzman olduğunu söyleyip ayuvaerdacılık oynuyorlar mesela katılıyorum. Kantaron kaynat iç meyan kökü kaynat iç diyorlar ben tansiyon hastasıyım onlara uysam içsem büyük ihtimalle ölürüm. Şu arkadaş bunu yazdı diye yazmadım da ayrıca olaya bakış açısı ve benim şapa olan bakış açım.
Kimyasal konusu her yıl bir çok yeni kimyasal madde icat ediliyor ve zararları tam ispatlanmadan kullanılıyor sonra pardon deniliyor.
Plastik, gıda da kullanılabilir plastik deniliyor bana kalırsa hiçbiri kullanılamaz ve kullanmıyorum taşıma poşeti dışında . Hala mutfak için alüminyum folyo üretiliyor, tencere tava üretiliyor hop bir dakika diyen yok .
Kolestrol ilacı dünya fiyata sattılar standart değerleri düşürüp sonra değerler yukarı çıkınca fiyat pat aşağıya indi Adamlar kalp ilacı yapıyorlardı öyle satsalar 30 tanesi en fazla 50 lira baktılar ilaç kuşu uyandırıyor 3-4 tanesi dünya para...
Şap belkide gerçekten zararlı olabilir fakat beni şu anda inandıracak bir bilgi yok .