26/12/2017, Saat: 22:37
(26/12/2017, Saat: 22:13)protti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğal olanın zararsız olmayacağından bahsetmedim. TV' de prof. yada uzman olduğunu söyleyip ayuvaerdacılık oynuyorlar mesela katılıyorum. Kantaron kaynat iç meyan kökü kaynat iç diyorlar ben tansiyon hastasıyım onlara uysam içsem büyük ihtimalle ölürüm. Şu arkadaş bunu yazdı diye yazmadım da ayrıca olaya bakış açısı ve benim şapa olan bakış açım.
Kimyasal konusu her yıl bir çok yeni kimyasal madde icat ediliyor ve zararları tam ispatlanmadan kullanılıyor sonra pardon deniliyor.
Plastik, gıda da kullanılabilir plastik deniliyor bana kalırsa hiçbiri kullanılamaz ve kullanmıyorum taşıma poşeti dışında . Hala mutfak için alüminyum folyo üretiliyor, tencere tava üretiliyor hop bir dakika diyen yok .
Kolestrol ilacı dünya fiyata sattılar standart değerleri düşürüp sonra değerler yukarı çıkınca fiyat pat aşağıya indiAdamlar kalp ilacı yapıyorlardı öyle satsalar 30 tanesi en fazla 50 lira baktılar ilaç kuşu uyandırıyor 3-4 tanesi dünya para...
Şap belkide gerçekten zararlı olabilir fakat beni şu anda inandıracak bir bilgi yok .
Kapitalizm denildimi akla ilk gelen finans kurumlari oluyor ancak kapitalizimin asıl lokomotifi kozmetik ve ilac yani saglik sektoru, zaten vergi rekortmenleri listesini incelerseniz liste emlakcilar, hukukcular ve saglikcilar diye 3 e ayrilir ne yazikki!!
Şap konusuyla alakali degil yorumum, yeri gelmisken yazayim dedim.