(27/12/2017, Saat: 22:21)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Mavibu komşum, güle güle kullanın. Bu sabunu alıp almamak arasında çok gittim geldim. Yabancı forumlarda çok eleştiri almıştı. Denedikten sonra iki kelam ederseniz sevinirim.
@cihankeskin üstadım henüz kullanmaya fırsatım olmadı ama daha içindekiler kısmına bakmadan;
Kapağı açar açmaz kokusu yayılıyor. Bende koku hakkında ki ilk duygu, koku ben tıraş sabunuyum diyor yani parfüm kokusuna benzer bir tarafı yok. İlk akla gelen koku ise değişik baharat kokusu ve biraz da damlasakızı kokusu var. Odada fotoğrafını çekinceye kadar da eski Gibs tıraş kreminin kokusunu da andırdığını farkettim. Eucrisi kullanmadan önceki öznel tesbitlerim bunlar kullandıktan sonra ki etkilerini de yazarım.
Kendi sitesinde içindekilerin formülü yazılı başka yabancı sitelerde içindekiler hakkında yazılanları aşağıya ekliyorum ilginç bu şekilde bakarsak sanki bir parfüm kokusundan söz ediyor gibi

Diğer Trumper traş sabunlarıyla aynı gliserin esaslı formüle sahip bu kaliteli sert tıraş sabunu, en çok satan Eucris EDT kokusu ile birleştirilir. Dolum, tüm Trumper ahşap traş sabunu kaselerine uyuyor. Eucris, James Bond'un tercih ettiği kokuydu. Sandal ağacı, misk ve yosunun sıcak, şehvetli güzelliği, zengin, bal benzeri Yasemin ve enfes müge çiçeği ile zenginleştirilmiştir.
Ruminoz, kimyon ve kişnişin biberli üst notaları dolgun karabiber dolgunluğuyla yayılır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi