Beni bir tek sen anladın,sen de yanlış anladın.
(07/01/2018, Saat: 17:48)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte bu Harika bir eleştiri.Üzerine detaylıca düşünmeden önce bir teşekkür yazısı yazayım dedim.En son yorum ayrı bir tartışma konusu olacaktır,ben,şahsen bütün yorumların -yazıyla alakalı- faydalı olduğu kanaatindeyim.Şiir de olsa neşir de karşı tarafta bıraktığı etki farklı farklı oluyor,güzel bir çeşitlilik ve bu Ne kadar ilginçtir ki yazının savunduğu mantıksal çıkarımlardan daha çok duygusal anlam yüklemeye bağlı.Tekrar teşekkür ederim,üzerine düşünmek için güzel bir eleştiri,sağolun.Ayrıca Caner deyin lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Caner bey anlayisiniz icin tesekkur ediyorum, zaten yaptigimiz elestiriler uzerinde biraz dusunursek elestirinin cevabini kendimizde bulabiliyoruz.
Burada yazar ne yapmaya calismis elestirim uzerinden dusunursek; Yazar her ikisinide yapabilir, kafasindaki ustad tanimini yaparken arada her onune gelene ustad diye hitab edenlere elestiride yapabilir veya tam tersi her onune gelene ustad diye hitab edenlere elestiri yazisi yaparken arada kafasindaki ustad taniminida yapabilir.
Durduk yere bizi gokdelenlerin tepesine cikarip sonra asagi atan, burada itfaiye birandasi olmasi gerekmezmiydi bu yumusak killari olan fircada nereden cikti saskinligini yasatan inceleme yazilarinizdan, eksi sozlukte yayinlanan yazinizdan ziyade dunku yazinizdaki " talep etmediginiz bilgiyi veren insanin niyetini sorgulayin" tespiti bence bugune kadar okudugum yazilariniz icerisinde en etkileyici ve uzerinde dusunulup tartisilmasi gereken tespit. Dun aksam is arkadaslarimla beraber bu tespit uzerinden yaklasik 1 saat sohbet ettik. Malumunuz efendim is hayati bu tespitteki tanima uyan insanlarla dolu. Smile

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Beni bir tek sen anladın,sen de yanlış anladın. - Yazar: elitte - 07/01/2018, Saat: 19:24

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: