14/01/2018, Saat: 00:53
@gökbörü, normalde sizinki kadar olmasa da yakın bir ön hazırlık yaparak tıraş olurum. Fakat geçen sene memlekete gittiğimde ön hazırlıksız ve biraz acele tıraş olmak zorunda kaldım birkaç kez. Hayatımın en konforlu tıraşlarındandı diyebilirim. Tıraş sonrası yüzüme kolonya sürmeme rağmen en ufak bir yanma olmadı.
@dikdik_s üstadım, bu tespitiniz çok mantıklı geldi bana. Tıraş öncesi hazırlık ne kadar fazla olursa cilt o kadar hassaslaşıyor ve tahrişe açık oluyor bence. Bu yüzden son 1,5 yıldır ön hazırlık yapmadan sadece yüzümü ıslatıp, kasede köpük yapıp yüzüme uyguluyorum. Böylece daha az tahriş yaşıyorum.
(14/01/2018, Saat: 00:21)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bahsettiginiz hazirliksiz tiras olayinda, cildin kendi yagi ve olu cilt hucreleri koruyucu gorevi goruyor bence.
@dikdik_s üstadım, bu tespitiniz çok mantıklı geldi bana. Tıraş öncesi hazırlık ne kadar fazla olursa cilt o kadar hassaslaşıyor ve tahrişe açık oluyor bence. Bu yüzden son 1,5 yıldır ön hazırlık yapmadan sadece yüzümü ıslatıp, kasede köpük yapıp yüzüme uyguluyorum. Böylece daha az tahriş yaşıyorum.