14/01/2018, Saat: 22:02
O vakit yüzümüzün derisini gereğinden fazla inceltmeyecek kadar ön hazırlık gayet yeterli olur gibi bir genelleme yapabilir miyiz üstadlarım ? Bunuda kişi kendisi tecrübe edecek, ister yarım saat duşa girer, ister iki dakka soğuk suyla yıkar tıraşa başlar. Şunu da söylemeden geçmeyeyim, berberde kaç defa tıraş olduysam hiç birisi yüzümü yıkamazdı bile direk arkoyu köpürtüp sürmüştü yüzüme ve her seferindede yüzüm kupkuru ve dokunsan çatlayacakmış gibi rahatsız edici bir gerginlik olurdu. Lüks kabul edilen bir berber salonuna hiç gitmedim, bahsettiğim mahalle berberleri. Yani kalite bir sabunun farkıda burda ortaya çıkıyor sanırsam, "sen kendini o kadar yorma ben işimi yapar yüzünüde yıpratmam" diyor.
Ha birde asıl merak ettiğim iklimin etkisi. Forumumuzun çoğunluğu bende dahil nemli bölgede yaşıyor ve ona göre tecrübe ediyoruz, iç Anadolu daki doğudaki dostlarımızın tecrübesi nedir ?
Gerekli bilgi; sigara kullanıyorum.
Ha birde asıl merak ettiğim iklimin etkisi. Forumumuzun çoğunluğu bende dahil nemli bölgede yaşıyor ve ona göre tecrübe ediyoruz, iç Anadolu daki doğudaki dostlarımızın tecrübesi nedir ?
Gerekli bilgi; sigara kullanıyorum.