(15/01/2018, Saat: 04:14)gökbörü Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben boyle bir uygulama yapiyorum. Kendimce 3 sebebi var. Birincisi artan kopugu atmaya kiyamiyorum ikinci sebebim sabun kokulari hosuma gidiyor. Ucuncu sebebim de sabun kopugunden belli olmayan kanamalara sap yeterli geliyormus gibi, sabun kopugunun ustunden belli olan kanamalara da kan tasi gerekiyormus gibi bir fikir olustu bende. Dogrulugu yanlisligi tartisma aciktir emin degilim neden biyle bir fikre kapildim.
Ama simdi kimyasal mimyasal falan dediniz sanirim bir daha yapmayacagim
Saç şampuanları, duş jelleri, yüz yıkama sabunları ve jelleri, el sabunları ne kadar kimyasal ise tıraş sabunlarıda o kadar kimyasaldır. Bunun az olanı vardır çok olanı vardır ama üç aşağı beş yukarı birbirleriyle aynıdırlar. Eğer yüzüme bir köpük değecekse ben tıraş köpüğünü tercih ederim, zaten yüzde kullanmak için üretilen ürunler, aykırı bir durum olsa tıraş olmak için yüze sürüldüğünde ortaya çıkar. Yani tıraş olmak için sürüldüğünde sorun çıkarmayan sabun cilt temizlemek icin sürüldüğündemi sorun olacak anlam veremiyorum doğrusu.