16/01/2018, Saat: 23:34
(15/01/2018, Saat: 20:53)Dragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yardley el sabunlarını merak ediyordum, yanında da biraz polsilver aldım.
Yardleyin sitesinde kakaolu sabunu tıraş sabunu olarak da kullanabilirsiniz yazıyor (ağam bizimle eğlenir mi
(16/01/2018, Saat: 09:53)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sodium tallowate, glycerin, cocoa seed butter, shea butter ve E vitamini var, ben bu sabunla tıraş olurdum.
(16/01/2018, Saat: 14:48)Dragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eh üstadlar da onayladıysa bir kere deneyeyim bakalımSonuçları paylaşırım
Komşum ben sizin yerinizde olsam bu sabunla tıraş olmazdım. Bunun bir kaç nedeni var:
1- İyi bir tıraş sabununda içerikte ne olduğu kadar bunların kullanım miktarları da önemli.
2- Bu el sabunlarını aldığınız Yardley firması benim de fanları arasında olduğum eski Yardley tıraş sabunlarını üreten firma değil. O firma iflas etti yıllar önce ve bu firma isim haklarını satın alarak üretime başladı. Formülleri benzer bile değil.
3- Biz forumda tıraş sabunları arasında bile iyi kötü ayrımı yapıyoruz. Bir el sabununun mecburiyet dışında tıraş sabunu olarak kullanılması bence sizi pek tatmin etmeyecektir. Ha merakınızı giderir o ayrı mesele.

https://instagram.com/buyukkotukurt/