23/01/2018, Saat: 01:25
(22/01/2018, Saat: 16:40)laktik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleme için teşekkürler. Böyle güzel incelemelerden sonra ürünü almak istiyor insan ama ulaşılması zor oluyor.
Unutmadan
@GartBnx üstat satıyordu yanlış hatırlamıyorsam,isterseniz temasa geçin.
(22/01/2018, Saat: 17:32)Zeman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz komşum, inceleme için çok teşekkürler, eline sağlık, radarımda olan bir sabundu merakımı gidermiş oldunuz.
Asıl ben teşekkür ederim Üstadım.
(22/01/2018, Saat: 17:58)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz üstad teşekkürler inceleme için, eline sağlık
Beğenmene sevindim kardeşim.Teşekkür ederim.
(22/01/2018, Saat: 18:53)vintage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz üstat incelemeden fazlasını sunmuşsunuz teşekkürler
Asıl ben teşekkür ederim,sağolun.
(22/01/2018, Saat: 19:07)Dragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık Caner komşum. Gülümseyerek okudum. Fotolar çok iyiydi
Dedim ki okurken ben bir sabunda / as de neye dikkat ediyorum diye ve cevabını buldum. Tabi ki kokuya dikkat ediyorum en çok. Yani koruyuculuk, nemlendirme çok iyi olsa bile koku ile anlaşamıyorsak sabun öylece kalıyor.
Mesela Faena dark roast sabun ve as’ye elim gitmiyor. Şu tom ford vanilya tabacco kokusuna ısınamadım bir türlü. Koku harici çok güzel ama koku bana ağır geliyor. Rose of bulgaria ve SV tundra ya bayıldım. Koku çok güzel. Haslinger schafmilch çok güzel ama koku sarmadı. Proraso kırmızı, koku sarmadı. Faena electron çok güzel. Çünkü koku güzel. Bundan sonraki sabun alma stratejimi buna göre kursam iyi olacak.
Bir de eskiden ağır koku sevdiğimi sanırdım şimdi fresh şeyler ilgimi çekiyor. Yaş kırka dayandı ondan mıdır acep
Saygılar
Zamanla damak tadı ve zevkler değişiyor Hocam.Belki ondandır.Ayrıca genciz daha
(22/01/2018, Saat: 21:54)Mehmet_G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi eline, ağzına ve burnuna sağlık
Eyvallah canım kardeşim.
(22/01/2018, Saat: 22:44)pundoe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cok guzel yazmissiniz hocam, elinize saglik. Ne zaman sizin incelemenizi okusam icimdeki alisveris canavari uyaniyor , gidip elime yuzume limonlu pinaud carptim, biraz daha iyiyim.
Aman iyi olun Hocam.Ürünleri gerçekçi bir yaklaşımla tanıtmaya çalışıyorum,sanırım sizin zaten alasınız var
(22/01/2018, Saat: 23:08)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Obsessive Soap Perfectionist
Oncelikle marka adıyla dikkatimi cekmisti, cok fazla yorum okuyamadım ne yalan soyliyim ama merak edip soylediydim 1 tane. Valla takıldımı ne oldu baya bi sure oldu daha gelmedi. Gelirse kısa bir incelemeyi bende buraya eklerim.
Caner kardesim guzel inceleme icin tesekkur ederiz.
Rica ederim Abi.Ürün geldiğinde bir iki kelam da sen edersen harika olur.Teşekkür ederim.
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?