23/01/2018, Saat: 15:04
(23/01/2018, Saat: 14:59)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler @Deaken. Hepimizin bildiği yerli/yabancı internet satış platformalarından alıyorum. Yalnız mantıklı birşeyler denk getirebilmek bayağı bir zaman alıyor.
Yerli sitelerdeki satıcıların bir çoğu paslı, namlusu kırık saçma sapan usturalara dahi kaşıkçı elması muamelesi yaptıklarından %95'i satamıyor aylarca duruyor ilan orda. Orta halli bir Zaza usturaya 2000 lira isteyenini bile gördüm. Yabancı sitelerde de bütün satıcılar Türkiye'ye gönderim yapmıyor ve yapanlar da fahiş kargo talep edebiliyor, bu da açıkartırmada elimi zayıflatıyor. Bir de güncel kurları hesaba katarsa işler iyice zorlaşıyor. Ama yine de tek tük denk geliyor. Sık sık takip etmek lazım. Özellikle istediğiniz bir marka/model varsa buna ayıracağınız bütçe ile birlikte söyleyin isterseniz denk geldikçe linklerini size de gönderirim.
Açıklama için teşekkürler üstat. İstediğim bir model olarak yok sadece ikinci el bulunanları beğendiğim ve merak ettiğim için sordum. Ben genelde instagram üzerinden mezatları takip ediyorum. Mesela Dovo ustura aldım 25 tl ye. İlginiz içinde teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Nazım Hikmet