Merhabalar Emrah Bey, foruma hoş geldiniz. Normalde yeni başlayanlara R41 pek önerilmiyor ama siz zaten öncesinde de ustura ile tıraş olduğunuz için çabuk uyum sağlarsınız diye düşünüyorum. R41'in ustura tıraşına yakın kesim hissiyatı olduğu söyleniyor. Ben de sizin gibi geçenlerde Mühle Türkiye'den R41 aldım ve ilk tıraşımı da oldum ama yorum yapmak için birkaç tıraş daha olmam gerekiyor. Fırça olarak başlangıç demişsiniz. İleride eminim şöyle güzel bir porsuk fırça arayışına başlarsınız
Bu forumun tek kötü tarafı da bu sanırım. Forumda tıraş malzemelerini görüp hevesleniyorsun ve alıyorsun ama aklın hep alamadıklarında kalıyor. Bir süre sonra bu kısır bir döngüye dönüşebiliyor
Bu arada Ankara'da yaşıyormuşsunuz. Zamanlama çok güzel oldu. Ankara'da forum arkadaşlarımız ile bir buluşma ayarlamaya çalışıyoruz. Konusu da burada. Sizi de bekleriz.

Bu arada Ankara'da yaşıyormuşsunuz. Zamanlama çok güzel oldu. Ankara'da forum arkadaşlarımız ile bir buluşma ayarlamaya çalışıyoruz. Konusu da burada. Sizi de bekleriz.