14/02/2018, Saat: 12:32
@cihankeskin hocam detaylı cevap için çok teşekkür ederim. Birkaç gündür bu konuda araştırma yapıyorum. Sizin verdiğiniz bilgilere istinaden, Complete C3 Limited Edition PowerLine (699 TL fiyatı Miele internet sitesinde) alıp turbo başlığı da ekstradan alsam yaklaşık 1.000 TL'ye mal olacak. Başka bir forumda C3 serisi elektrikli süpürgelerin teknik özelliklerinin karşılaştırmalarının yapıldığı bir tablo gördüm ve dediğiniz gibi Cat&Dog modeli ile Limited Edition PowerLine modeli arasında neredeyse hiç fark yok. Ayrıca sizin linkini verdiğiniz internet sitesinde satılan ürünlerle ilgili ürünlerin eski stok ve Almanya dışı üretim olduğuna dair bir bilgi okudum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Sitede fiyatlar şu anda geçerli olan %10'luk indirim de göz önünde bulundurulunca Miele internet sayfasına göre yaklaşık 200 TL daha uygun. Cat&Dog modelinin Miele internet sayfasında 1.390 TL olduğu düşünülünce ekstra turbo başlıkla Complete C3 Limited Edition PowerLine modelini almak ne kadar doğru olur sizce? Bu arada evde hayvan beslemiyoruz ama turbo başlığın halı temizlemede çok daha etkili olduğunu gördüğüm için almayı düşünüyorum. Biraz uzun oldu, kusura bakmayın.