21/02/2018, Saat: 19:48
(21/02/2018, Saat: 17:37)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskin hocam, @kokopelli komşumun mesajından sonra biraz rahatlamıştım ama mesajınız beni baya bir tedirgin etti. Siparişin gelmesini beklemek veya sizinki gibi bir sorun yaşamak da sıkıntı ama benim için asıl sıkıntı iletişim konusu. Umarım ihtiyaç olmaz ama iletişime geçmek gerekirse yetersiz İngilizcemden dolayı sizlerden yardım isteyeceğim.
Tabi. Seve seve yardımcı olurum. Olay bence bizim postacılarla ilgili. İlkini eve yollamıştım yalan oldu. İkinciyi iş yerine yollattım sorunsuz geldi. Ev Kartal'dı. İş yeri Etiler. Tabi postacılar farklı davranıyorlar herhalde.

(21/02/2018, Saat: 18:27)vintage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yurt dışı kozmetik yasağının gelmesinde etkin rol oynadığı iddia edilen tekin acar'ın her avmde mağaza kapatıyor olması sanırım aldığı "ah"ların sonucudur. siparişim gümrüğe takıldı mı diye düşünür dururuz sayelerinde
Kesinlikle katılıyorum. Ki Tekin Acar ı protesto eden de çok oldu. Benim eşim arada alışveriş yapardı. Yıllardır yaptırtmıyorum. Boyner'e kaydırdı alışverişini.
https://instagram.com/buyukkotukurt/