26/02/2018, Saat: 10:43
Bu başlığı bu sene oldukça sık kullanacağım sanırım 
Maca Root : Tekrar alır mıyım? Kesinlikle hayır. Performansı iyi ama kokusu bayanların nemlendirici kremlerine fazlaca benziyor. Bir de tıraş sonrası benim cildimde nemlendirme değil yağlandırma yapıyor. Rotasyon ürünü de değil, durduğu yerde bozuluyor. Yani üzerindeki "12M" yazısı tedbir amaçlı değil gerçek, açınca bitirmeniz gerekiyor.
Proraso Yeşil AS : Tekrar alır mıyım? Aldım bile
(Daha doğrusu stoğu var) Yağlı bir cildiniz varsa veya yağlandırma problemi olan tıraş kremleri (öhöm) kullanıyorsanız en seveceğiniz AS'lerden biri bu olacaktır. Kışın normal, yazın içine mentol kristali atarak kullanıyorum. Elektrikli makine ile tıraş olanlara bile tavsiye ettim, kimseden şikayet gelmedi. Kuru bir cildiniz varsa biraz sıkıntılı olabilir ama.

Maca Root : Tekrar alır mıyım? Kesinlikle hayır. Performansı iyi ama kokusu bayanların nemlendirici kremlerine fazlaca benziyor. Bir de tıraş sonrası benim cildimde nemlendirme değil yağlandırma yapıyor. Rotasyon ürünü de değil, durduğu yerde bozuluyor. Yani üzerindeki "12M" yazısı tedbir amaçlı değil gerçek, açınca bitirmeniz gerekiyor.
Proraso Yeşil AS : Tekrar alır mıyım? Aldım bile

MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...