18/03/2018, Saat: 13:18
En son forumdan aldığım Filarmonica 12 usturayı biledim.
Koti ile bitirdim. Tıraşını beğendim.
Ağız açma işini genelde Girit taşı ile yapıyorum. Ağız çok kötü ise Dmt elmasları çıkarıyorum.
Bitiriş için iki tane taşım var. Birisi koti diğeri japon. Keyfime göre ikisinden birini seçiyorum. İkisi de iyi. Ben HHT 4 yapabiliyorum genelde. 5 hiç göremedim. Pasta kullanmaktan kaçınıyorum. Kullanacaksam da yumuşak zemine değil balsa ağacına sürüyorum. Ağzı yuvarlanmasın diye. Toz olarak alırsanız uygulaması daha kolay. https://www.youtube.com/watch?v=D9M4bH2XSsQ
Ustura işine yeni başladım sayılır ancak kısa zamanda öğrendim ki sorunların çoğu ağız açma aşamasında. Bu aşamayı iyi geçmek lazım, doğru olduğundan emin olmadan sonraki aşamalara geçmemek lazım. Bu aşama iyi geçilmez ise bitirme taşını yaparken usturanın sırtını bantlayabilirsiniz (unicot).
Hobi olarak bıçak yapıyorum. Bu sene içinde bir ustura yapacağım inşallah.
İsteyen arkadaşların usturalarını ücretsiz olarak bileyebilirim. İstanbul da TT Arena'nın orda oturuyorum.
Koti ile bitirdim. Tıraşını beğendim.
Ağız açma işini genelde Girit taşı ile yapıyorum. Ağız çok kötü ise Dmt elmasları çıkarıyorum.
Bitiriş için iki tane taşım var. Birisi koti diğeri japon. Keyfime göre ikisinden birini seçiyorum. İkisi de iyi. Ben HHT 4 yapabiliyorum genelde. 5 hiç göremedim. Pasta kullanmaktan kaçınıyorum. Kullanacaksam da yumuşak zemine değil balsa ağacına sürüyorum. Ağzı yuvarlanmasın diye. Toz olarak alırsanız uygulaması daha kolay. https://www.youtube.com/watch?v=D9M4bH2XSsQ
Ustura işine yeni başladım sayılır ancak kısa zamanda öğrendim ki sorunların çoğu ağız açma aşamasında. Bu aşamayı iyi geçmek lazım, doğru olduğundan emin olmadan sonraki aşamalara geçmemek lazım. Bu aşama iyi geçilmez ise bitirme taşını yaparken usturanın sırtını bantlayabilirsiniz (unicot).
Hobi olarak bıçak yapıyorum. Bu sene içinde bir ustura yapacağım inşallah.
İsteyen arkadaşların usturalarını ücretsiz olarak bileyebilirim. İstanbul da TT Arena'nın orda oturuyorum.