04/04/2018, Saat: 00:26
Eski bir domuzcu olarak Semogue’u yorumlamak istiyorum: Semogue ürün gamında çeşitlilik yaparak domuz pazarında lider konumda. Güzel saplar ve omurga çeşitliliği. Kıl kalitesini ise siyah kıl barındırma oranı ile ölçüyor diye düşünüyorum. Yoksa teorik olarak diğer domuz fırçalardan ciddi bir farkı yok. Domuzlarda sıkı omurga fiziksel olarak daha hızlı çatallanma yaratacağı için jel kıvamında uç oluşumuna daha meyillidir. Semogue ise 1305 veya 830 gibi modellerinde loft uzunluğu ve omurga ile oynayarak yumuşak kılar. Sıkı olmayan omurga daha uzun sürede sabun toplayacağından ve daha zor çatallaşacağından bu fırçalardan uzunca bir süre bol köpük performansı beklemeyin. İşini yapar, kapatır. Yüzde hissiyatı ile ön plana çıkar, bu da beğeninize kalmış bir durum.
Bendeki tüm Omega’lar mükemmel çatallaşarak çok hızlı performans gösterdiler, ama Semogue için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ayrıca Semogue makas şekillendirmesi daha fazla yapıyor bence, kıllarda kütlük gözlemliyorum sıkça.
Güzel fırçalar, lakin üst bir köpük performansları olduğunu söyleyemeyeceğim.
Bendeki tüm Omega’lar mükemmel çatallaşarak çok hızlı performans gösterdiler, ama Semogue için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ayrıca Semogue makas şekillendirmesi daha fazla yapıyor bence, kıllarda kütlük gözlemliyorum sıkça.
Güzel fırçalar, lakin üst bir köpük performansları olduğunu söyleyemeyeceğim.