18/04/2018, Saat: 01:58
(18/04/2018, Saat: 00:47)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ellerinize sağlık afiyetle . Yoğurt kaşık kaşık olmuş varmı tüyoDevrim komşum ben 3kg inek +2 kg manda sütünü karıştırıp yapıyorum,mayalama derecsi önemli ben mutfak termometresi kullanıyorum en iyi sonucu 42,43 derecede alıyorum.Süt kaynamaya durunca yaklaşık 10 15 dk devam etmeli mayalamayı 6 saat sonra bitirip üstü açık olarak buzdolabına alıyorum yaklaşık 1 gün daha bu şekilde bekletip yenmeye hazır oluyor birde sütün üstünü bezle örtmeden önce hava alması için kabın üstüne mutfak süzgeci koymak lazım,en önemlisi sevgiyle yapmak tabii