02/05/2018, Saat: 00:50
(02/05/2018, Saat: 00:47)tam35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel video sıhhatler olsun. Arko tıraş sonrası hassas kremi severek kullanıyorum lavanta ve aloevera cilde iyi geliyor.
Sağolun size de sıhhatler olsun, bazen çok yakınımızdaki ürünleri gözden kaçırıyoruz, ithal ürünlere dadanıyoruz
(02/05/2018, Saat: 00:28)berzax Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Semogue fırçayla yapmış olduğunuz köpük karşısında hayretler içerisindeyim komşum, bendeki 1305 ile bunun çeyreği kadar köpük yapabilmis değilim bugüne dek
HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir de son videodaki gibi sabunun üzerine az su ekleyip bekletmeyi denediniz mi? Köpürtmeden önce suyu dökün ya da benim gibi tıraş öncesi yapın Fark edeceğini düşünüyorum. Ama asıl keramet Arko sabunda galiba, çoştukça çoşuyor
(02/05/2018, Saat: 00:22)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun üstad. Arko gururumuz, severek kullanıyoruz. Atık jilet kutusu fikri için teşekkürler. Çöpleri karıştıran hayvanlar hiç aklıma gelmemişti!
Sağolun üstadım , size de sıhhatler olsun. Arko'yu biraz ihmal ettiğimi fark ettim Atık jilet kutusu plastikten olursa daha iyi tabi, cam kırılır falan, amacına ulaşmaz. Selamlar.
İh-tirastan sual olunmaz.