10/05/2018, Saat: 16:07
Zebramo adlı Letgo gibi ikinci el ve sıfır ürünlerin satıldığı bir internet sitesi var. Anılan sitenin güzelliği Zebramo'nun kargo anlaşmasıdır. Satılan ürünü aşağıda linkte şirketler ve fiyat listesi belirtilen kargo şirketlerine ilgili kod ile normalden çok çok ucuz fiyatlara göndermemiz mümkün olmaktadır.
Bu durumu geçen gün yaptığım Zebramo alışverişinde farkettim. Gönderi ücreti 5.89 gibi komik bir fiyat oldu.
Son dönemde artan kargo fiyatlarından muzdarip üyelerimizin olduğu hepimizin malumu olduğundan bu bilgiyi paylaşmak istedim.
Ezcümle, @Efrasyab Üstadın ürettiği sabunları Zebramo adlı satış sitesinden ilana koyup sipariş eden kullanıcılara özel ilan açılırsa uygun kargo ücretiyle etkinliğimizi sonuçlandırabiliriz.
Ürünleri etkinliğe katılan üyelere ulaştırma konusunda iki farklı yol izlenebilir:
1. Kişiye özel ilan açılabilir. Örnek: GELTİR Sabun Mehmet_G, GELTİR Efrasyab Mehmet_G gibi. Bu durumun karışıklığı önleyeceğini değerlendiriyorum. Ancak Efrasyab Üstada 50 farklı ilan açma yükünü getirecektir.
2. Toplu ilan açılabilir. Üretilen sabun kadar ilan açılır ve üyelerimiz talep ettiği ürün sayısına göre sabun satın alabilir.
Yukarıda belirttiğim uygulamanın uygulanması durumunda karşımıza bir takım sorunlar çıkacaktır. Bunlar;
- Başka bir kullanıcının sabunu satın alması,
- Forum hayaletlerinin sabunu satın alması,
- Sipariş edip ödeme yaptığından fazla ürün satın alması,
- GELTİR'den haberi bile olmayan birinin sabunu satın alması.
Fikir vermesi açısından paylaştım. Takdir siz değerli komşularımındır.
https://s.zebramo.com/backend/message/?mid=94U4JGWA
Bu durumu geçen gün yaptığım Zebramo alışverişinde farkettim. Gönderi ücreti 5.89 gibi komik bir fiyat oldu.
Son dönemde artan kargo fiyatlarından muzdarip üyelerimizin olduğu hepimizin malumu olduğundan bu bilgiyi paylaşmak istedim.
Ezcümle, @Efrasyab Üstadın ürettiği sabunları Zebramo adlı satış sitesinden ilana koyup sipariş eden kullanıcılara özel ilan açılırsa uygun kargo ücretiyle etkinliğimizi sonuçlandırabiliriz.
Ürünleri etkinliğe katılan üyelere ulaştırma konusunda iki farklı yol izlenebilir:
1. Kişiye özel ilan açılabilir. Örnek: GELTİR Sabun Mehmet_G, GELTİR Efrasyab Mehmet_G gibi. Bu durumun karışıklığı önleyeceğini değerlendiriyorum. Ancak Efrasyab Üstada 50 farklı ilan açma yükünü getirecektir.
2. Toplu ilan açılabilir. Üretilen sabun kadar ilan açılır ve üyelerimiz talep ettiği ürün sayısına göre sabun satın alabilir.
Yukarıda belirttiğim uygulamanın uygulanması durumunda karşımıza bir takım sorunlar çıkacaktır. Bunlar;
- Başka bir kullanıcının sabunu satın alması,
- Forum hayaletlerinin sabunu satın alması,
- Sipariş edip ödeme yaptığından fazla ürün satın alması,
- GELTİR'den haberi bile olmayan birinin sabunu satın alması.
Fikir vermesi açısından paylaştım. Takdir siz değerli komşularımındır.
https://s.zebramo.com/backend/message/?mid=94U4JGWA