04/11/2011, Saat: 11:45
cerrus un balsam ını ben de aldım. fena gelmedi aslında.
goal jiletlerin diğer P&G hint yapımı jiletlerden kötü çıkacağına inanmıyorum. o yüzden 10 liraya 100 goal bence gayet iyi. 7oclock sarılar ne kadar daha iyi olabilir ki?
Saygılar
goal jiletlerin diğer P&G hint yapımı jiletlerden kötü çıkacağına inanmıyorum. o yüzden 10 liraya 100 goal bence gayet iyi. 7oclock sarılar ne kadar daha iyi olabilir ki?
Saygılar
(04/11/2011, Saat: 11:31)piankhy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Favori ürünlerimiz için ben de şöyle söyleyebilirim;
Makine: Günlük kullanım için EJ çok hoşuma gidiyor ve oldukça memnunum. 4-5 günlük sakalım olursa ve çok temiz bir tıraş istiyorsam Merkur Futur. Arada bir de Gillette.
Jilet: Yine günlük kullanım için Crystal favori jiletim. Arada bir Feather ve Permasharp da iyi oluyor. Daha bu üçünden iyisini denemedim. Belki ilerleyen günlerde Gillette 7 o’clock sarı paket alabilirim.
Sabun: Valla kim ne derse desin benim favori sabunum Arko. Kokusuna bayılıyorum. Belki diğerleri kadar nemlendirme yapmıyor ama onunla tıraş olduğumda gerçekten psikolojik olarak geleneksel tıraş olduğumu hissediyorum. Bunun yanında Cella ve WS sabun da oldukça başarılı geldi bana. Unutmadan bu aralar daha önce pek sıcak yaklaşmadığım kremler de gözüme daha hoş gözükmeye başladı. Arko Moist mesela.
Fırça: Elbette ki Lord’un tavsiyesine uyarak aldığım FS fırça. Arada bir de Cerrus’u kullanıyorum.
Tıraş Sonrası: Şap ve Arko balsam. Benim cildime Nivea’dan çok daha iyi geliyor. Bazen de Cerrus balsam. Nemlendirmesi iyi de kokusu hoşuma gitmedi.