05/06/2018, Saat: 23:34
Standart Roll-on'lar antiperspirant olsun olmasın koltukaltımda kaşıntı yapıyordu. 3-4 yıldır Sebamed kullanıyorum, kaşıntı bitti. Fresh ve Hassas diye iki çeşidi var.deodorantları da var, kokusu cok temiz ama bir axe veya nivea kadar kalıcı değil. Bu arada koltukaltı tıraşından sonra Osma şap sürüyorum, 24 saat hiçbir şekilde koku olmuyor.(terleme var)
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resim çıkmadı tekrar gönderiyorum
Hem farklı bir koku olsun diye hem de yazın terleme arttığı için deodorantını beğendiğim Nivea roll-on aldım, antiperspirant değil de 'deodorant' yazanı aldım. Daha kullanmadım ama ümitliyim..
Bir ara doğal olduğu için Razorock rollon almıştım ama hiç memnum kalmadım, tuzlu su gibi bişeydi. Tıraş performansına ve kokusuna bayıldığim için 30eur verip TOBS rollon almıştım, iki defa kullanıp attım. Hayatımda ilk defa ter koktuğumu hissettim, tenimle hiç uyuşmadı.
Resim çıkmadı tekrar gönderiyorum
Hem farklı bir koku olsun diye hem de yazın terleme arttığı için deodorantını beğendiğim Nivea roll-on aldım, antiperspirant değil de 'deodorant' yazanı aldım. Daha kullanmadım ama ümitliyim..
Bir ara doğal olduğu için Razorock rollon almıştım ama hiç memnum kalmadım, tuzlu su gibi bişeydi. Tıraş performansına ve kokusuna bayıldığim için 30eur verip TOBS rollon almıştım, iki defa kullanıp attım. Hayatımda ilk defa ter koktuğumu hissettim, tenimle hiç uyuşmadı.