19/06/2018, Saat: 15:17
(19/06/2018, Saat: 15:05)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum uzun sure bilgisayar basında oturma hadisesi ve sandalyelerden cekme hadisesini aynen sizin gibi bende yasıyorum. Ben artık alıstıydım 2 senede bir sandalye degistiriyodum. Yine en son kullandıgım, yere dusen kagıt parcasını almak icin yana dogru uzandıgımda komple sandalye yana dogru bukuldu alt demirinden.
Uzun sure piyasaya baktım, markadan bagımsız bizim ulkemizde satılan neredeyse tum koltuklar, minder tutucu metal plaka ve amortisor olarak hep aynı standart malı kullanıyor. Ustune sungerini tasarımını degistirip cesitli fiyat seviyelerinde satıyorlar. Ustte oneri bazı ihracat yapan markalarımız var, onlar biraz farklı ama onlarında fiyatlar astronomik seviyelerde. Kusura bakmasınlan 2bin lirada bir sandalyeye vermek istemem.
Normalde ikea nın mobilya bolumunden sahsen alısveris yapmam. Ama artık bu sandalye kırılma bozma olayından ve ergonomik sıkıntılardan sorunlar yasadıgım icin daha 2-3 ay once, 10 sene garantili ikea aldım. Online fatura gonderdiler onu da sakladım. Kırılır bozulursa, 10 sene boyunca usenmeyip gidicem ikea ya.
Hangi modeli aldınız komşum.
Saygılarımla.