19/06/2018, Saat: 21:20
Kur'an-ı Kerim de domuz etinin yenilmesi günahtır. Bunun haricinde domuzu sevin, besleyin, hatta yetiştirip domuz çiftliği bile kurabilirsiniz. Domuz'a ait her şey günahtır diye bir şey olamaz. Biz domuzu öyle bir yere konumlandırdık ki hayvancağıza şeytan gözü ile bakıyoruz. Bu da çok yanlış. Yanlışım varsa düzeltin, müslümanların bir savaş sırasında açlık çekip domuz eti yemesi ve akabinde yaşanan olumsuz sonuçları yüzünden domuz eti yemek müslümanlara günah kılınmıştır. Domuzun postu da, kılıda vs. kullanılabilir. Domuzdan elde edilen ürünü yemediğiniz sürece sorun yoktur. Domuz da ekosistem için önemli ve değerli bir canlıdır. Bu canlının öcü gibi gösterilmesi de ne yazık ki bizim bilgisizliğimizdir.
Son olarak 4 büyük kitap benim için kutsaldır. Son indirilen Kur'an-ı Kerim ana kitabımdır. Bunun dışında yazılanları çok kutsamayın. Ciddiye almayın demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama Allah'ın kesin emri gibi de algılamayın.
Son olarak 4 büyük kitap benim için kutsaldır. Son indirilen Kur'an-ı Kerim ana kitabımdır. Bunun dışında yazılanları çok kutsamayın. Ciddiye almayın demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama Allah'ın kesin emri gibi de algılamayın.