24/06/2018, Saat: 16:40
@Efrasyab Üstadımızın kahveli sabununu bugün ilk kez denedim. Deneme boyu ürünü tasın içinde tam sabitleyemediğimden bir noktadan sonra elime alıp yüklemem gereki. Yüklemek hiç uzun sürmedi. Aslında daha da yukleyebilirdim ama hafif sulu köpük yapmak istedim. Normalde bu aşamadan sonra yüzümde köpürtürdüm ama köpük gözüksün diye tasta çırpmaya başladım.
Bu köpük Rocnel SE P tıraş aleti ve Derby Extra jiletle 3 perde bir tıraş için yetti de arttı bile. Herhangi bir gerginlik olmadan, yeterli bir kayganlık tıraşı tamamladık. Köpüğü az daha koyu tutup da korumayı biraz daha artırmak iyi olabilirdi gerçi.
Kahve kokusunu ben ne yazık ki pek alamadım. Omega fırçanın zamanla azalmış olsa da dipten dipten gelen hafif domuz kokusu sanki ağır bastı. Performansı güçlü, gerisi kokuyu çeşitlendirmeye kalan bir sabun daha. Ellerinize sağlık.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu köpük Rocnel SE P tıraş aleti ve Derby Extra jiletle 3 perde bir tıraş için yetti de arttı bile. Herhangi bir gerginlik olmadan, yeterli bir kayganlık tıraşı tamamladık. Köpüğü az daha koyu tutup da korumayı biraz daha artırmak iyi olabilirdi gerçi.
Kahve kokusunu ben ne yazık ki pek alamadım. Omega fırçanın zamanla azalmış olsa da dipten dipten gelen hafif domuz kokusu sanki ağır bastı. Performansı güçlü, gerisi kokuyu çeşitlendirmeye kalan bir sabun daha. Ellerinize sağlık.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi