27/07/2018, Saat: 10:47
osaka23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi once selman abi sonra da sen baya medyatik bir ekip olduk
@osaka23 Selman hocam kadar olmam mümkün değil, zira bu iş cidden çok zor. Kamera açısını hazırla, kadrajda kalmaya çalış, aynaya bak, kamerayı çaktırmadan takip et, jileti yüzünden gezdir, kendini doğramamaya çalış ve en önemlisi muhabbet et vallahi kolay değilmiş.
ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıhhatler olsun üstad.
Bazen jiletli usturaya geçmek istesemde, jiletli usturanın, jiletli tıraş aletleri kadar tolere edici değil diye düşünüyorum. Temiz, pürüzsüz bir cilde sahip olmak gerekir.
@ziyanınjileti komşum öyle çok da zor sayılmaz hatta tahriş oranı bence daha az oluyor zira cilt ile jilet arasında hiç bir engel yok istediğiniz açıyı istediğiniz baskıda yüzünüzün anatomisine göre veriyorsunuz. Hatta en iyi tarafı artık neredeki sakal daha dik açı ile neredeki sakal daha yatık açı ile neredeki sakala baskı yaparak neredeki sakalın üzerinde hafifçe geçmeniz gerektiğini artık bildiğiniz için sorunsuz geçiyor tıraşlar ha biraz cesaret işi mi ? Evet öyle zira ben ıslak tıraş olayında wilkinson faciasından sonra ustura ile tam ortadan daldım. Sıfır DE tecrübesi ve sıfır Ustura tecrübesi ile aldım elime Sedef usturayı ve bu mükemmel camiaya adım attım.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.