08/08/2018, Saat: 00:32
(07/08/2018, Saat: 21:31)KamilAY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok mu pahalı komşum bu ülke bir sandal ağacı tıraş kremi üretimeyecek kadar çok mu düştük allah aşkına
Benim bildiğim yerli üretim sandal ağacı tıraş kremi yok. Arko ve Derby tıraş kremleri ve sabunları arasında sandal ağacı olanını görmedim. Fiyatları zaten göz önüne alındığında alt sınıf ürünler. Yani yerli malı sandal ağacı tıraş kremi benim bildiğim yok. İthal ürünler var ama şuan ki döviz kurları yüzünden normal fiyatı 10-15 TL olması gereken ürünler 30-35 TL. Ülke sandal ağacı tıraş kremi üretemeyecek kadar çok mu düştü, o sizin kararınız, bir şey diyemem.
En ucuz 30-35 TL'ye Proraso tıraş kremi var ve sandal ağacı olanı da mevcut bildiğim kadarıyla. Daha kalitelisi Haslinger sabunlar var. Daha üst sınıf sandal ağacı özlü tıraş sabunu veya tıraş kremi isterseniz 150-200 TL'ye kadar çıkar fiyatlar komşum.
5-15 TL arası sandal ağacı tıraş sabunu veya kremi bilen varsa ve özelikle yerli malı bilen varsa sayesinde öğrenmiş oluruz.