03/09/2018, Saat: 13:13
(03/09/2018, Saat: 12:06)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlısı olsun komşum, şayet cevap verirseler bizle paylaşır mısınız?
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Tabi ki paylaşırım komşum...
(03/09/2018, Saat: 12:27)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş sabunundan ziyade cilt için çok güzel sabunları varmış. Değerlendirme yorumları doğru ise mutlaka buradan sabun edineceğim.
Teşekkürler komşum!
Düzenleme: Sabunlar neredeyse 1 yıldır stoklarda yokmuş. Bir çok ürün uzun zamandır alıcısı olmasına rağmen stoklara eklenmemiş. Bu yönden benim için negatif izlenim bıraktı.
İşin aslı belirli periyotlarla üretim yapan butik ve biraz da amatör ruh taşıyan bir firma. Ciddi bir alıcı kitlesi de olduğu için de satışa sunulan ürünler çabucak tükeniyor. Benim gibi stok yapanlar da var tabi. Mesela saç bakım maskesi ve güneş kremi gibi ürünleri genelde fazla alıyorum Siteyi takip etmenizi öneririm. Mutlaka yenileniyor stoklar.
Fikir edinmek için mutlaka kullanıcı yorumlarını okuyun. Çok ciddi bir hayran kitlelerinin olduğunu göreceksiniz.
Şu anda piyasada artisan tıraş sabunu ve balsam vs. ürünleri üretebileceğini düşündüğüm bu ölçekteki tek firma açıkçası. Büyüklerden hayır yok onu anladık. Umarım teklifimizi kabul ederler. Bence bu platformdan biraz daha talep gitmesi lazım. Desteklerinizi bekliyorum