03/09/2018, Saat: 13:49
(Son Düzenleme: 03/09/2018, Saat: 13:50, Düzenleyen: ziyanınjileti.
Sebep: imla
)
(03/09/2018, Saat: 13:13)calexico Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşin aslı belirli periyotlarla üretim yapan butik ve biraz da amatör ruh taşıyan bir firma. Ciddi bir alıcı kitlesi de olduğu için de satışa sunulan ürünler çabucak tükeniyor. Benim gibi stok yapanlar da var tabi. Mesela saç bakım maskesi ve güneş kremi gibi ürünleri genelde fazla alıyorum Siteyi takip etmenizi öneririm. Mutlaka yenileniyor stoklar.
Fikir edinmek için mutlaka kullanıcı yorumlarını okuyun. Çok ciddi bir hayran kitlelerinin olduğunu göreceksiniz.
Şu anda piyasada artisan tıraş sabunu ve balsam vs. ürünleri üretebileceğini düşündüğüm bu ölçekteki tek firma açıkçası. Büyüklerden hayır yok onu anladık. Umarım teklifimizi kabul ederler. Bence bu platformdan biraz daha talep gitmesi lazım. Desteklerinizi bekliyorum
Bu gibi kendi üretimini yapan işletmelerin her zaman müşterilerin siparişlerini göz önünde tutması gerekiyor. Kendilerine ait bir kitlesi varmış, daimi müşterileri varmış. Hatta sabunların bir çoğuna yapılan yorumlar gerçekten çok güzel, benim için umut verici. Bu gayet güzel. Ama bu kadar ilgiye rağmen değil 1 yıl, 1 ay bile stokların boş kalmaması lazım. İşim gücüm yok, döviz piyasalarını takip ettiğim gibi sabunlarda stoğa girmiş mi girmemiş mi diye sürekli takip edemem ki komşum. Şöyle bir 15 dakika özellikle yorumlara baktım, çıkan sonuç stokta ürün tükendiği zaman çok geç sürede tedarik edilmesi. Bunu eleştiriyorum, zira ilerde diyelim tıraş sabunları veya balsam üretmeye başladılar. Stokta ürün kalmayınca böyle aylarca bekleyecek miyiz..?
Umarım işletme sahibi bu yorumumu okur ve ona göre üretim zamanını ayarlar. Ben de stok yaparcasına yüklü bir alışveriş yapacaktım, para kazanma fırsatını kaçırdılar.