25/09/2018, Saat: 11:59
(Son Düzenleme: 25/09/2018, Saat: 12:58, Düzenleyen: batmanforever.)
Haftasonu uzun süredir kullanmadığım Merkur jiletini tekrar denemek istedim. Açıkcası yine memnun kalmadım. Bir sebepten dolayı her defasında yüzüm tahriş oluyor. Birçok komşum bu jilet hakkında benzer şikayetlerde bulunması aklıma şu soruyu getirdi. Üretimden kaynaklanan bir farklılık olabilir mi.
Progress'in "+" ayar seviyesinde kullandığım Merkur jilet agresif sayılacak düzeyde iken yine aynı ayar seviyesinde kullandığım Personna Lab Blue Progress'e jilet takılmamış gibi hissettirdi. Progress'in ayarını "1" seviyesini çıkarttığımda ise sakallarım kesilmeye başlandı.
Jiletlerin yükseklik ölçüsünden ziyade en-boy ölçüleri markadan markaya değişebiliyor mu? Bana biraz öyle geldi çünkü...
Saygılarımla,
Progress'in "+" ayar seviyesinde kullandığım Merkur jilet agresif sayılacak düzeyde iken yine aynı ayar seviyesinde kullandığım Personna Lab Blue Progress'e jilet takılmamış gibi hissettirdi. Progress'in ayarını "1" seviyesini çıkarttığımda ise sakallarım kesilmeye başlandı.
Jiletlerin yükseklik ölçüsünden ziyade en-boy ölçüleri markadan markaya değişebiliyor mu? Bana biraz öyle geldi çünkü...
Saygılarımla,