27/09/2018, Saat: 23:51
(27/09/2018, Saat: 19:58)Gentleman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa Bey, bu teklifiniz ve nezaketiniz için teşekkür ederim. Hani bazen çok övgüyle anılan bir sabun/krem olur. Alırsınız ama umduğunuzu bulamazsınız. İşte o duruma biraz şakayla karışık "Benim krem sabun çıktı" şeklinde bir gönderme yapmak istedim. Attığım post'a şimdi bakınca sonuna bir gülücük koysam daha iyi olurmuş ama emoji kullanmaya alışkın olmadığımdan aklıma dahi gelmedi. Yazdıklarım size yönelik bir sitem yahut şikayet degil. Yanlış anlaşıldıysam lütfen kusura bakmayın.
Komsum ilgili baslik derken nereyi kast ettin ? Ekonomik tiras aletleri yerine acmistim ama ordan buraya geldi mesajlarim forumda yeniyim hata yaptiysam affola.Videondaki giletteye sap ve kafa dahil benziyor.
(27/09/2018, Saat: 22:39)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @starex hocam bende de böyle bir punktal vardı ince sac preslenerek şekillendirilmiş aradım bulamadım hatta bendeki örnekte yanlış hatırlamıyorsam Punktal Turkey yazıyordu bulduğumda resmini paylaşırım , sanıyorum forumda okumuştum , Almanyadaki Punktal markasının makinalarının bazıları Türkiyeye getırilmiş bir dönem üretim yapılmış. Punktal 101 diye bilinen bir modelin replıkası olarakda İkon 101 diye bir markanın olduğunu söyleyebilirim.
Kayhan komsum benimkinde de turkey yaziyor ama silinmis.Galiba arkasindada bir yazi var fakat o daha da silinmis.
Enjoy life, your family and friends, love, good food and drink, music, and nature, and be kind and respectful to others while we are still here.