(25/10/2018, Saat: 11:48)almnym Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Uzunca bir süredir - belki 3-4 yıl- arko'ya kurutuyor gerekçesiyle elimi sürmemiştim. Arada envaiçeşit yerli-yabancı, pahalı-ucuz, sabun krem kullandım. Geçen bi tekrar deneyim dedim yerli Arko'muzu.
Sonuç ;
Ben ne yapmışım bunca yıldır boşu boşuna. Elimizin altında böyle bir cevher varken biz nelere yönelmişiz. Yabancılar boşuna bu kadar kıymet vermiyor arko'ya. Arko senden özür diliyorum. Pamuklara sarmalayıp saklamak lazımmış. İstediğin kadar kurut çaresi var ama tahrişin t si yok. Muhteşem köpük, muhteşem yastıklama.
Artık başka arayışa girmiyorum. Sabun işi kapanmıştır benim için.
Sabun isi kapanmıstır benim icin demek, sarılır Arkoya mutlu mesut yasarım demek yok hocam. Varsa diger sabunlarla iyisi kotusu tecrubelerimiz bunları ilgili konularında yeni baslayanlara egitici ogretici sekilde paylasacagız.
Forumda en cok sabunu olan veya deneyen sanırsam benim. 2 ay once deseydim elimde Tabac ından tut MdC'sine 50kusur sabun cesidi var ben tamamım sabun isi bitmistir, belki Wolly Kaw incelemesi cıkmayacaktı. Yeniliklere acık olalım, deneyelim tecrube edelim paletimizi hep genis tutalım dostlar. Tecrubemizi bilgimizide bu guzel forumda tum meraklılarına paylasalım.