10/07/2012, Saat: 11:36
(10/07/2012, Saat: 11:22)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emir yurtdışında çok beğeniliyor bu jiletler. ben de çok seviyorum.
Ama sağlam bir toptancıdan almak lazım. sahtesi varmış piyasada... çinliler buna bile tenezzül etmişler
Astranin 10 lira oldugu yerde buna 10 lira verilmez eger maksat keskinlikse. Yok eger konforsa rapiranin-sharkin vs. 5-6 lira oldugu yerde 10 lira iyi fiyat. Garip bir jilet
Sahtesi olmasa sehrin altini ustune getirip en ucuzunu bulurumda cekiniyorum yoksa 5-6 liraya yanlis hayirlamiyrsam bulmustum bunu ama elim varmadi ama sanirim simdi gidip alacagim. Once gidip bir milyoncudan (muhtelemen sahtesi olabilir diye) alip denemek lazim benzer bir performans alinirsa guvenebiliriz ucuz derbylere bence cunku bir milyoncular olabildigince kar elde etmek ister ve burada 50-75 kurus arasinda degisiyorki 100lugu 10 lira ise 50 kurus ile kar elde edemez adam bu yuzden kesinlikle ucuza buluyor demektir. Neyse eminonune gittigimde 100luk riskine gireyim sharkta hevest etmistim ama umdugumu bulamadim umarim derby beni uzmez.