04/12/2018, Saat: 01:13
(24/11/2018, Saat: 17:47)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum bence bir sedef ya da ali bıyıklı ile merhaba deyin. Bunu gerçekten istiyorsanız devamında güzel bir şey oluşturursunuz.
Sedef ustura + Arko sabun + Birkaç jilet ile deneyin bence öncesinde.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(30/11/2018, Saat: 15:53)Sofistike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @shkohsal Öncelikle foruma hoşgeldin. Çok faydalı ve tecrübe kazandıracak bir iş yaptığını söylemek isterim. Kendi adına... Senin yaşadığın heyecanı anlıyorum. Ve bende aynı şekilde yaşadığımı ve halen devam ettiğini ifade etmek istiyorum. Geleneksel (ıslak) tıraşa belli bir tecrübe kazanmadan direk jiletli ustura ile başlama hatasına düşen biri olarak yapmayın. Yapacaksanız iseniz @FearOfATG hocamın önerdiği şekilde yapınız. Ama bende ekleme yapıyım + Alum Block (ŞAP) almayı unutmayınız. Belli bir bütçe ile girdiğiniz için o bütçeyi çarçur etmeyin. Ve şunu da ekleyeyim bende
başladım bıyık favori düzeltiyorum.
Çok güzel bir öneri hocam ağzınıza sağlık.
Forumun bir özelliği ufak şeylerle başlamak için girip kendimi 300 küsür liralık ustura ararken buldum neyse ki doğru kararı verdim, emeklemeden uçmayalım
Komşum kelimesini çok görüyorum forumda, garipsedim açıkçası ama çok da hoş bir yaklaşım