13/12/2018, Saat: 22:15
arkadaşlarımın geneli "delirdin sen başka bir şeyi düşünmez olmuşsun" diyor ama yüzümün neredeyse 7/24 "baby butt face" kıvamından eşim ve yakınlarım memnun. hatta ailemizi büyütme çalışmalarım devam ediyor
babamın tepkisi çok orjinal (traş sırasında) "vaayy oğlum eski usüle dönmüşsün kokusu bile eski usül (sandalwood)" diyerek köpüğe baktı iyi köpük yapmışsın dedi. ona da yapmamı teklif ettiğimde unuttuğum bir şey aklıma geldi ama babam cevabı yüzüme dan diye gönderdi.
- ben neredeyse 40 yıldır sadece su ile tıraş oldum oğlum köpük falan sevmem.
bahsettiğimiz kişi emekli bir asker (haftada 6 gün tıraş) ve hiç yüzünü kestiğini görmedim. böyle bir şey nasıl mümkün olabilir insan hayret ediyor.
konu dağıldı ama anlatmak istedim kusura bakmayın komşularım...
babamın tepkisi çok orjinal (traş sırasında) "vaayy oğlum eski usüle dönmüşsün kokusu bile eski usül (sandalwood)" diyerek köpüğe baktı iyi köpük yapmışsın dedi. ona da yapmamı teklif ettiğimde unuttuğum bir şey aklıma geldi ama babam cevabı yüzüme dan diye gönderdi.
- ben neredeyse 40 yıldır sadece su ile tıraş oldum oğlum köpük falan sevmem.
bahsettiğimiz kişi emekli bir asker (haftada 6 gün tıraş) ve hiç yüzünü kestiğini görmedim. böyle bir şey nasıl mümkün olabilir insan hayret ediyor.
konu dağıldı ama anlatmak istedim kusura bakmayın komşularım...
Be A Gentleman...