14/12/2018, Saat: 01:20
(Son Düzenleme: 14/12/2018, Saat: 01:24, Düzenleyen: ouz7.
Sebep: yazım hatası
)
bir anda gelen cevaplar karşısında çok şaşırdım kesinlikle dolandırıcı değiller ben sadece mağazadan aldığım için ve mağazada sadece ankara’da olduğu için interneti önerdim. @Mehmet_G komşum durumu açıklamış bir anda %50 yapınca elindeki proraso sabun 19 lira oldu haliyle insanlar saldırdı diye düşünüyorum en azından ben etrafıma aldırdım bir dünya.
e-ticarette sınıfta kaldıklarını öğrenmiş olduk.
bu arada şikayet diye bir olay kalmadı artık komşum, bir limiti var 5-6 bin lira civarında, bu limiti aşmadığın alışverişlerini avukata vermene gerek yok ve masraf yapmadan e-devletten başvurunu yapıyorsun tüketici hakem heyeti tak diye karar veriyor. 10 dakikanızı almaz, hemen başvurun işiniz hallolsun ve derslerini alsınlar. 1 ay bekletmek olmaz. sahibinide tanırım ikaz edeceğim.
e-ticarette sınıfta kaldıklarını öğrenmiş olduk.
bu arada şikayet diye bir olay kalmadı artık komşum, bir limiti var 5-6 bin lira civarında, bu limiti aşmadığın alışverişlerini avukata vermene gerek yok ve masraf yapmadan e-devletten başvurunu yapıyorsun tüketici hakem heyeti tak diye karar veriyor. 10 dakikanızı almaz, hemen başvurun işiniz hallolsun ve derslerini alsınlar. 1 ay bekletmek olmaz. sahibinide tanırım ikaz edeceğim.
Be A Gentleman...