22/12/2018, Saat: 15:36
(22/12/2018, Saat: 15:27)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Seyyarda gezdiyse güneşten solmuş olmasın.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Dış taraf değil iç tarafta yazı yazan kartonun arkasında ki yazılar. Sanırım bu gün deneme yapamayacağım. Rimei aletimin jileti eşit tutmadığını fark ettim. Ustura ile denesem fark edebilir miyim acaba?
(22/12/2018, Saat: 15:24)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soldakinden 2 tane 100'lü paketi impadan almıştım bende ve hiç sahteye benzemiyor. Tam tersi sağdaki bana biraz farklı geldi. Üstteki komşularımızın da söylediği gibi derby ambalaj değişikliği yapmış olabilir.
İmpadan şüphem yok zaten. Sadece baktığım bütün paketlerde alttaki kısım İngilizce yazarken bunda Türkçe ve biraz arka yazıları silik geldi. Büyük ihtimal ambalaj değişikliği.
(22/12/2018, Saat: 15:21)SirinBaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende de soldakinden var oldukça iyi çıkmıştı
Sağdaki İmpadan aldığınız sahte olabilir
Şaka bir yana bende pek ihtimal vermiyorum ambalaj farkı olabilir ama siz bi kontrol edip fark var ise yazın lütfen .
Kontrol edicektim şimdi fakat rimei aletim jileti eşit tutmuyormuş. Ustura ile denemeyi düşünüyorum.