02/01/2019, Saat: 18:31
(Son Düzenleme: 02/01/2019, Saat: 18:43, Düzenleyen: onurcakmak.)
(01/01/2019, Saat: 16:26)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli tıraş severler merhaba, hepinizin yeni yılını kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
Benim için yılın ilk tıraşı başlamadan hüsranla sonuçlandı. Forumda da bahsedilen A101'e gelen içi pütürlü kaseden almıştım. Yılın ilk gününde denemek istedim ama sanırım bir yerde yanlış yaptım. Fırçanın düğümü yerinden çıktı.
Öyle anlaşılıyor ki, kasenin girinti ve çıkıntıları çok fazla. Dolayısıyla biraz fazla yıpranacağı için hassas fırçalara zarar verme meyili olabilir. Bu kase ile ilgili olumsuz bir kanaat dile getirmek istemiyorum, zaten forumda rağbet görüyor. Ama benim için şimdilik rafa kalktı. Kaseyi kullanan arkadaşların değerli yorumlarını da merakla bekliyorum.
Herkese keyifli tıraşlar...
Hangi fırça olursa olsun kendisi için basitti belki ama beni fazlasıyla etkiledi @dikdik_s Serdar abinin bizim yarına garantimiz yok muhabbeti. Allah ne verdiyse dalıyorum fırçalarla bu kaseyi de kaç oldu kullanıyorum hala olumsuzluk yaşamadım. Belki de olacağı varmış bilemeyiz. Hele o küçük jaguar 236 şekilden şekile giriyor kase içerisinde o yavrucak bile kabak çiçeği gibi açılmasına rağmen bana mısın demedi daha

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi