(22/05/2012, Saat: 00:05)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Belki kokusu uymayabilir bazılarına bilemem. Ama performansından dolayı memnun kalacağınızdan eminim arkadaşlar.
Bu arada asıl tabac ı bu kadar sevmeme sebep olan şeyi keşfettim sanırım.
Ben küçükken 80 lerde babam her tıraşından sonra yüzüne tütün kolonyası sürerdi. Tıraş bitince de onu izlediğimi farkeder beni kucağına alırdı. Ben de boynuna sarılır defalarca öperdim babamı. O yumuşacık yanaktaki tütün kolonyası kokusunu da derin derin koklardım.
Şimdi tabac ta da bu tütün esansı bilinç altımdaki o duyguları tetikliyor olacak ki ne zaman tabac ile tıraş olsam daha bir keyifli daha bir huzurlu oluyorum. Bu nedenle iki tıraş tabac kullanmasam kendimi suçlu hissediyor, ya aftershave balmını kullanıyor ya da gidip kokluyorum defalarca.
Sizde muhtemelen bendeki kadar etkili olmayacak olsa da ben eminim iyi bir tıraş performansı sergileyeceğine.
Bu arada babamın o zamanlar kullandığı markadan tütün kolonyası buldum ve aldım. Esmen marka, muhteşem. Balıkesire yolunuz düşerse ya da bir yerlerde denk gelirseniz bir defalık deneyin. Tabac kokusunu sevdiyseniz bu kolonya da hoşunuza gidecektir. Fiyat da gayet uygun, küçük şişe 3-5 liraya alınabilir. Bu markaya kefilim ama diğerlerini bilmiyorum.
Tütün kolonyasını bu kadar güzel anlatan bir yazıya denk gelmemiştim. Teşekkür ederiz, ağzınıza sağlık. Esmen tütün kolonyasından en kısa zamanda edineceğim. İnternette buldum, hala varmış.
https://urun.n11.com/kolonya/tampa-esmen...P309196329