25/01/2019, Saat: 19:16
(25/01/2019, Saat: 18:46)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence bu durumu deneme yanılma ile bir süre gözlemleyin. Herkesin cilt yapısı farklı olduğundan sonuçlar da farklı oluyor çünkü. Ustura ile atg nasıldır hiçbir fikrim yok benim mesela. Cesaret edemiyorum.
Sizin yorumunuzu görmek güzel valla çok güzel dokunma hissi ama bakalım buradaki yorumlara-tecrübelere göre devam ederim
(25/01/2019, Saat: 18:54)ismailinbiri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum usturayla hem de sedef usturayla bu ustalığınızı öncelikle ayakta alkışlamak gerekir diye düşünüyorum. Sedefle ayda yılda bir tıraş olurum o da çıkış yönünde iki perde. Bence eğer cildiniz kösele tabir edilen türden değilse çok zorlamaktadır fayda var.
Komşum estağfurullah ben daha yeni sayılırım sakallarım sık fakat sert değil komşum. Köse değilim kısacası
(25/01/2019, Saat: 19:06)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sürekli atg tıraş olmak kıl köklerinin yönüne etki etmez ancak henüz genç olan cildinizi yorar ve daha erken yaşlanmasına sebep olur.
Beklediğim yorum. Özel durumlar hariç olmamakta fayda var o zaman