03/02/2019, Saat: 22:38
Artun Ünsal'ın kitaplarını okumak keyifli olsa da bir o kadar eziyetli idi Okurken sürekli aklıma balık tava, buğulama türlü türlü balık yemekleri ve simit geldi. Kitapta adı geçen balıkların yaşamı, geçmişten günümüze avlanması ve daha pek çok bilgi veriyor yazar.
Simit desen ayrı sıkıntı zaten çocukluğumda yediğim simitlerin tadını yıllardır ararken kitabı okurken bu şansımın daha da azaldığını fark etmek keyfimi kaçırdı. İzmir'li komşularım simit konusunda bizden şanslı sanırım. Kitapta İstanbul simidine en yakın simidin İzmir'de yapıldığını belirtiyordu yazar.
Son kitap kapakta yazan iki makalenin basıldığı 18 sayfalık bir kitap. Fırsat bulursam Piri Reis ile ilgili bulabildiğim kitapları alıp okumaya niyetlenmeme vesile oldu bu kitap.
Simit desen ayrı sıkıntı zaten çocukluğumda yediğim simitlerin tadını yıllardır ararken kitabı okurken bu şansımın daha da azaldığını fark etmek keyfimi kaçırdı. İzmir'li komşularım simit konusunda bizden şanslı sanırım. Kitapta İstanbul simidine en yakın simidin İzmir'de yapıldığını belirtiyordu yazar.
Son kitap kapakta yazan iki makalenin basıldığı 18 sayfalık bir kitap. Fırsat bulursam Piri Reis ile ilgili bulabildiğim kitapları alıp okumaya niyetlenmeme vesile oldu bu kitap.