(07/02/2019, Saat: 19:55)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostlar katılan olur, zahmet olmazsa acın bir konu etkinlik bolumunde, yapalım bir organizasyon.
Çok teşekkürler komşum. Açıkçası bu kadar talebin olacağını hiç düşünmemiştik @helliox komşumla. Kendisi bana isteğim üzerine hiç düşünmeden ozveriyle gönderdi. Çok merak etmiştim bu kolonyayi. Gelir gelmez de denedikten sonra forumda paylaşmak istedim. Böyle bir organizasyona dogru gideceğini hiç düşünmemiştim. Her şey biraz da kendiliğinden gerçekleşti.
Ama şunu biliyorum ki Servet Bey'in kolonyası ile bütün Duzceliler gurur duyuyor. Bizler geç ogrensek de kolonya her şeyi hakediyor.
(07/02/2019, Saat: 19:03)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben zahmet vermeyeyim, internetten bulur sipariş geçerim diye düşündüm ama yokmuş. Zahmet olmazsa ben de organizasyona katılmak isterim. 100cc şişeleri çok hoşuma gitti, o olabilir.
Bir de @impaticaret ve @noyan gibi tedarikçilerimiz, bu güzel markayı hem desteklemek hem de müşterilerine ulaştırmak adına -naçizane tavsiyem- ürün portföylerine ekleyebilirler. Firmayı ve geçmişini biraz araştırınca çok hoşuma gitti, desteklenmesi gereken bir firma.
Komşum ben de sizin gibi düşünerek Duzceli komşumuz @helliox a zahmet vermeyeyim dedim. Internette çok araştırdım ama bulamadım. Sonunda Düzce'deki komşumuz foruma yazınca kanaat getirdim ki ordan birisi aracı olmalı. Yoksa ulaşmak zordu.