08/02/2019, Saat: 18:48
Trendyol.com'dan aldığım Wilkinson Sword Classic ve AS elime ulaştı. Gönderici firma tirassepetim.com imiş. Neden tarayıcımdan sürekli bu sitenin reklamının çıktığını şimdi anladım. @FearOfATG komşumun tavsiyeleri ile tekrar tam anlamıyla klasik bir tıraş denemesi yapacağım inşallah önceki acı tecrübeleri yaşamam. Bu arada hediye olarak da iki adet kullan at geldi. İnce düşünülmüş.
14 Şubat indirimiyle de çok severek kullandığım Proraso Yeşil sabuna tamamlayıcı losyon ve balsamıda razorus.com'dan aldım Wilkinson AS ile. İçinden çıkan Permasharp yaprak jilette hediyesi olmuş. Noyan komşuma teşekkür ederim.
Bu şekilde de Proraso yeşil set tamamlanmış oldu. (Tıraş öncesi kullanmıyorum sakalım zaten çok yumuşak.)
14 Şubat indirimiyle de çok severek kullandığım Proraso Yeşil sabuna tamamlayıcı losyon ve balsamıda razorus.com'dan aldım Wilkinson AS ile. İçinden çıkan Permasharp yaprak jilette hediyesi olmuş. Noyan komşuma teşekkür ederim.
Bu şekilde de Proraso yeşil set tamamlanmış oldu. (Tıraş öncesi kullanmıyorum sakalım zaten çok yumuşak.)
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad