08/02/2019, Saat: 23:39
(08/02/2019, Saat: 22:22)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hay maşallah, herkes ay gibi parlıyor
Şahsım adına konuşayım; böyle fotoğrafları gördükçe forumu, buradaki arkadaşları daha çok seviyorum. Sanal bir âlemde yazıp çizen adamlar değilde sanki gerçekten yan komşummuş gibi hissedebiliyorum. Sizleri yeniden gördüğüme çok memnun oldum. Foruma bile Big Boyz festivalindeki güzel insanları gördükten sonra üye olmuştum zaten.
Ondan sonrada gelen birisinden gelde tanışma bekleme, olur mu..! Gelmişiz böyle bir ortama zahmet edip bir selam verelim tanışalım, yoksa üye olmadanda herşeyi öğrenebiliyoruz nasılsa.(Bu paragraf biraz konu dışı oldu kusuruma bakmayın.)
Sağolun varolun, güzel ortamı bizimle paylaştığınız için...
Şöyle güzel bir Geltir Buluşması yapalım Başkentimizde. İzmir, İstanbul, Bursa, Gaziantep, Mardin, Trabzon, Bolu...
81 ilimizden komşularımızın iştiraki ile güzel bir bahar toplantısı tertip edelim. Ankarada zibilyon tane misafirhane bom boş yatıyor hepsine ulaşırız evelAllah. Bir haftasonu programı yaparız. Ata'nın huzuruna çıkarız, gezeriz, birlikte yemek yer dost meclisini kurarız. Güzel olmaz mı?
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.