13/02/2019, Saat: 02:22
Sayın @hakan88 komşum gerilmeyin lütfen. Sizin gerginliğiniz foruma da yansıyor. Hayatın karmaşasından işten güçten sıkıntılardan kaçıp geleneksel tıraş forumuna girerek kendine özen gösteren beyfendi kişilerle diyalog kuruyoruz. Her gün onlarca insanla karşılaşıyoruz. Kabası naziği duygusalı ama onları silip kaçamıyoruz maalesef. Forum ahalisi genel olarak düşünceli ve özverili kişiler. Yorumlarınızı silmek yerine ait olduğu yere taşıyorlar. Üye olmadan önce vakit buldukça forumu kurcaladım. Kurcaladıkça farkettim ki aklıma gelebilecek hemen hemen herşey daha önce konuşulmuş. Özel mesaj yoluyla tedarikçilerimizi adminleri üyeleri az bunaltmadım hiç ters yaptıklarını veya kırıcı inciti davrandıklarını görmedim.
Dağınık yazdım komşular gece vakti kusuruma bakmayın. Ama böylesine beyfendi yönetimi ve üyeleri olan forumda gerilmeye gerek olmadığı kanaatindeyim. Sizde renklerden birisiniz. Daim olun sağlıcakla
Dağınık yazdım komşular gece vakti kusuruma bakmayın. Ama böylesine beyfendi yönetimi ve üyeleri olan forumda gerilmeye gerek olmadığı kanaatindeyim. Sizde renklerden birisiniz. Daim olun sağlıcakla