21/02/2019, Saat: 19:43
(Son Düzenleme: 21/02/2019, Saat: 19:45, Düzenleyen: batmanforever.)
(21/02/2019, Saat: 18:45)Mehmet_G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nerede okuduğumu hatırlamamakla birlikte porsuk görünümü vermek için boyanan domuz kıllarının daha fazla işlem görmesi nedeniyle daha hassas olduğunu ve daha çabuk break in olduğunu okumuştum. Fotoğrafta gördüğüm de bu görüşü destekler nitelikte. Kıllar genellikle boyalı kısımlardan kırılmış.
Genel tavsiye olarak söylenen "acımayın domuzcuklara, kaynar suda haşlayın, vurun kırbacı vs." işlemler buna neden olmuş olabilir. Tabiki üretim hatası da olmuş olabilir.
Bu konu başlığı altında geçen seiko komşumuzun yaşadığı break in olmama durumu da bunun tam tersi. Kıllar o kadar sağlammış ki bana mısın demeden ilk günkü gibi hayatına devam ediyor. Garanti süreci devam ediyor mu bilmiyorum ama o sürece girilirse astarı yüzünü geçer. Seviyorsanız alın yenisini Volkan Bey. Domuzların en sevdiğim yanı break in süreçleri.
Tespitiniz çok doğru Mehmet Bey kılların büyük bir bölümü renkli olan kısımlardan kırıldı. Olan oldu artık ne diyelim Semogue'un canı sağolsun 1,5 yıldır kahrımı çekti bu kadarı yeter deyip kendisini huzur evine havale ettim

Tekrar aynısını alır mıyım bundan çok emin değilim. Yalnız bu aralar sentetik fırçalara çok merak sardım, biri 24mm diğeri 26mm olan Tuxedo Sentetik fırçalardan edindim. Belki yeni olmaları sebebiyle bu aralar ikisini de beğenerek kullanıyorum. Öncesinde domuz kılı fırçasını kullanan birisi olarak şunu çok rahat söyleyebilirim, domuz kılı fırçasının keyfi bambaşka. İlerleyen aylarda takımıma mutlaka bir domuz kılı fırçası eklemek istiyorum

Uygun bütçeli bir fırça tavsiyeniz olursa tavsiyenizi almak isterim. Teşekkürler.