(03/03/2019, Saat: 22:53)BuraKaya55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geleneksel tıraşla ilk tanışmam alışveriş sitesinde dolaşırken çubuk arko sabunları görmemle başladı. Çok nostaljik duruyordu ve ardından fırça edindim. Araştırma yaparken kendimi burda buldum. Ardından jiletlere merak sardım. Bir süre sonra geleneksel tıraşın dışana çıktım. Maddi anlamda biraz ipin ucu kaçabiliyor. Yalnız geleneksel tıraşla çok geç tanıştığımı gördüm. Forumdaki eski paylaşımlardan yorumlardan yola çıkarak eski malzemelerin kalitelerinin kalmadığını, jiletlerin o eski keskinliklerinin kalmadığını gördüm...
Sizi aramızda görmek güzel, foruma hoşgeldiniz. Tıraş köşeniz zaman ilerledikçe genişler komşum hiç acele etmeyin. İncelemeleri okumadan ürün almamanızı tavsiye ederim. Benim de tıraş dolabım peyder peyi doldu. Yavaş yavaş ürün aldığım için hanımın da çok dikkatini çekmiyor
Olduğunuz tıraşların keyfini yaşayın. Keyifle tıraş olduğumda ben misal merkur 42c ile aldığım hissiyatı rimei’den de yuma’dan da alıyorum inanın. (Hatta şu aralar rimei ile aşk yaşıyorum.)
Aradığınız her şeyin bu platformda olduğuna inanıyorum. Bu bilgi okyanusuna tekrar hoşgeldiniz. @starex üstadın Delikanlı Tıraş kanalını da mutlaka takip edin. Kendisi birçok tıraş aleti, fırça, jilet, sabunu deniyor videolarında.
Tahrişsiz tıraşlarınız olsun.
———————
Nice and clean.
Nice and clean.