14/03/2019, Saat: 11:21
(14/03/2019, Saat: 11:14)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum haklısın, küçük küçük alışveriş yapmak insanımızın gözüne pek batmıyor günü kurtarıyor, fakat uzun vadede zarar ediyor, bunun farkına varan çok az bir kesim var. Aslında Evyap ( Arko ) marka bilinilirliği ve yaygın dağıtım, pazarlama sistemi ile ne üretirse satar bence. Bizim yapmamız gereken yenilikçi bir bakış açısı ile çalışan üretim mühendisi, pazarlama müdürleri bulmak.
Daha öncede yazıldı çizildi çok mail attık aradık geri dönüş olmadı dedi komşularımız. Aslında bu işe ciddi ciddi eğilmek lazım, evyap ile randevu alıp pazarlama üretim müdürleri ile bir toplantı yapılabilir 5-6 kişilik bir geltir ekibi oluştursak, benim fazla çeşit sabun tecrübem yok, yinede katılmak isterim, fakat forumda dünyanın çeşitli ülkelerinden onlarca sabun kullanıp tecrübe etmiş dostlarımız var bu sabunları alsak rengarenk masalarına sersek, pazarı sadece yurt içi olarak değil dünya çapında görmelerine yardımcı olsak, bu pastadan onlarda faydalansın. Bence arko nun değişik aromalarda üretilmesi onlara kar ettirir zarar ettirmez diye düşünüyorum.
Arge harcamalarını bilemeyiz karlılık hesapları var tanıtım var çok para demek bunlar. Üretim maliyeti 50 kuruşu geçmeyen bir sabun üretirken macera aramıyorlar bence . Size taleple ilgili bir örnek vereyim. Berberime Derby usta verdim. Kullandı beğendi. Malzemecisinden istedi. Çıktığını duyduk ama talep yok diye getirmedim bulunmaz bizim burda demiş adam. malzemeci ile olan ilişkisini düşündüğünden olsa gerek Berber de internet üzerinden alım yapmadı