15/03/2019, Saat: 23:44
(15/03/2019, Saat: 22:53)Ayhandulgar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum perma ile deneyimim aynı sizin ki gibi. Ama yinede Astra mavi deniyecem. Büyük ihtimalle bende yeşille daha iyi anlasacam. Ayrıca derby usta (kırık) ta almak istiyorum yorumlar olumlu bana iyi gelir gibi bence sizde imkan varsa deneyin .
Saygılar
100 tane derby yarım jilet hediye geldi aldığım ustura ile, tecrübelerimi aktarırım
(15/03/2019, Saat: 23:00)tam karavana Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de yeniyim usturada. Sedef'le başladım, Çin'den aldığım sizinkine benzer ağır bir usturayla devam ediyorum. Derby Extra ve mavi-siyah-pembe Rapira ile denemelerim oldu. Rapira tahriş etmiyor.
Perma-sharp ile olmaya çekiniyorum. Bir acemi için çok keskin geliyor gözüme, (Derby Extra keskinse Perma kim bilir nasıldır) (gülmeyin )
O ağır usturayla farklı jilet, hazırlık malzemesi kombinasyonunuz olursa, yazmak isterseniz, en az bir meraklı okuyucunuz var.
Okuyan, yorum atan, farklı fikir sunan birilerini gördükçe yazasım geliyor. Onlardan besleniyoruz bir forumcular komşum ) Konuyu sık sık güncellerim, keyifli olur bizler için